29 juni 2014

Jimmie Åkesson skrattar glatt hela vägen till banken

Sverigedemokraterna låtsas gärna vara bekymrade över välfärden. Och för att värna välfärden så vill man... ja, stoppa invandringen förstås, eftersom det är deras svar på alla frågor. RUT (Riksdagens utredningstjänst) har dock visat att i nästan alla klassiska högerfrågor är Sverigedemokraterna och den övriga högern helt överens. Girigheten styr, oavsett om det gäller skattesänkningar eller privatiseringar.

SD lever visserligen på att ge muslimer i synnerhet och invandrare i allmänhet skulden för alla de problem som kommer av det kapitalistiska samhället. Men vanliga arbetare får betala när Jimmie Åkesson ger miljarder till storbankernas ägare. Andra storföretag som tjänar på SD:s politik är riskkapitalisterna i äldreomsorgen. SD låter gärna girigheten styra och springer lydigt överklassens ärenden.

SD:s politik är dessutom feg. Den splittrar och försvagar alla oss som inte vill se välfärden utarmas av girig högerpolitik. Istället för att utkräva ansvar av dem som är de ansvariga för ökande klyftor och fattigdom, så sparkar man nedåt och slickar uppåt. Och Jimmie Åkesson själv, med en lön på ungefär 100 000 kronor i månaden, skrattar glatt hela vägen till banken.

Kaj Raving(V)
Riksdagskandidat

Politometern och intressant kan du läsa även andras åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...