18 december 2012

Vad hände med miljötänket, Miljöpartiet?

Att förespråka ökad trafik i innerstan låter inte helt 2012 va? Och det låter definitivt inte som något som Miljöpartiet skulle ställa sig bakom, eller hur? Nåja, tänk Nybro, så får du tänka om. I ett läge där övriga Sverige arbetar för att minska biltrafiken i innerstan så går nämligen den politiska majoriteten i Nybro i motsatt riktning och vill öppna upp en parkeringsplats mitt på torget.

En ovanligt dum idé? Jajamensan!
Är det riktigt uselt miljötänk också? Jajamensan!
Hindrar det Miljöpartiet från att ställa sig bakom förslaget? Nähädå!

När frågan om parkering på torget i Nybro var uppe i kommunstyrelsen igår så röstade Miljöpartiets John Green (som släppts in i S/M-värmen) för parkeringen när frågan gick till votering. Man avstod inte ens, vilket en av sossarna gjorde. Vad som helst, bara vi får vara med i värmen. Är det så resonemanget går hos Nybros miljö(?)parti? Den frågan kommer att ställas till sin spets när frågan kommer upp till fullmäktige i januari.

Red. Jag har fått uppgifter om att Miljöpartiet inte är helt ense i frågan utan att ersättaren i kommunfullmäktige, Peter Julin, är en stark motståndare till parkering på torget. Kan bli intressant detta...

P.s. Kan tilläggas att Miljöpartiet, efter att man släppts in i den nya S/M-majoriteten, även ställde sig bakom höjningen av de politiska arvodena i kommunen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...