01 september 2012

På väg till helgens partistyrelsemöte

Så sitter man på tåget igen, på väg till ytterligare ett partistyrelsemöte i världens bästa parti. Och återigen slås jag av vilket hedervärt förtroende det var jag fick på kongressen i januari. Det kanske låter lite uppblåst, men det är så jag känner det.
Som vanligt är det ett späckat schema som ligger framför oss. Mycket är det som ska hinnas med att diskuteras under dessa två dagar ( som dessutom är i det närmaste halvdagar). Det är höstbudgeten där arbetslösheten, som fortfarande ligger över den nivå som högerregeringen betecknade som massarbetslöshet inför valet 2006, sannolikt kommer fortsätta ligga i fokus. Inte minst gäller det att motverka långtidsarbetslösheten som ökat med 40% sedan högern tillträdde. Det skapar ett verkligt "utanförskap".

Förutom en massa andra intressanta punkter så ser jag extra fram emot söndagen då vi kommer att diskutera och analysera den opinions- och målgruppsanalys som genomförts. Det är ett sätt att få veta mer om våra målgrupper och hur de ser på oss. Framförallt handlar det om att hitta nyckeln till varför människor som delar våra värderingar ändå inte röstar på oss. Och givetvis hur vi förändrar det - det är väl vår 10.0000 kronors-fråga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...