13 augusti 2012

Bli medlem i Vänsterpartiet!

Inte medlem i Vänsterpartiet ännu? Då är det hög tid att ändra på det. Det går nämligen att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Vänsterpartiet behöver fler medlemmar som bidrar till att göra världen och Sverige till ett bättre ställe att bo och leva på. Vi vill gärna att du bidrar med dina åsikter och idéer. Därför ser vi gärna att just du blir medlem och hjälper oss i det politiska arbetet.

Idag ser vi nämligen hur barnfattigdomen i Sverige ökar och hur klyftorna mellan de som tjänar mest och de som tjänar minst är de största i modern tid i Sverige. Vi ser hur rasismen breder ut sig i Sverige samtidigt som vi har ett rasistiskt parti i Sveriges riksdag. Vi ser hur inkomstsklyftorna mellan män och kvinnor nu ökar efter en lång nedgång? Vi ser hur miljöfrågorna nedprioriteras och alltmer ses som något som vi ska lösa individuellt? Vi ser hur våra gemensamma tillgångar reas ut samtidigt som välfärden dräneras? Listan kan göras lång över vad högerpolitiken leder till.

Låter inget vidare, eller hur? Visst är det dags att göra något åt det? Ett bra steg är då att bli medlem i Vänsterpartiet. Som medlem i Vänsterpartiet har du möjlighet att göra din röst hörd och påverka utformningen av vår politik. Och tillsammans har vi faktiskt möjlighet att förändra!
Politometern och intressant kan du läsa även andras åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...