04 februari 2012

Världens bästa VU

Dag två på partistyrelsemötet är till ända och jag sitter på mitt rum på Syninge kursgård utanför Norrtälje. Efter att igår kommit flera timmar sent till mötet på grund av tågkaoset (det kom ju snö i vintersverige gubevars), så var det ändå idag allvaret började. Så dag ett är det kanske, eftersom mötet öppnades formellt idag. Skitsamma.

Den stora frågan idag var ju utan tvekan valen. Ett nytt VU skulle ju väljas, och inte minst en ny partisekreterare. Och precis som när det handlade om vem som skulle bli partiledare så var vi ju även denna gång i den förmånliga sits att vi egentligen inte kunde välja fel eftersom alla är så jäkla bra!

Följdaktligen så blev resultatet också alldeles strålande (vilket jag tillsammans med Ana Rubin kunde konstatera först av alla eftersom vi valdes till rösträknare). Ulla Andersson och Josefin valdes till förste respektive andre ordförande och med Aron Etzler som partisekreterare. Dessutom fick de sällskap av Rossana Dinamarca, Hans Linde och Mia Sydow Mölleby i VU. Förutom Jonas givetvis då. Ett riktigt supergäng!

Nu kör vi så det ryker!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...