19 november 2011

SD låtsas bekymra sig om mormor på äldreboendet

SD låtsas gärna vara bekymrad över välfärden. Och för att värna välfärden så vill man... ja, stoppa invandringen förstås, eftersom det är rasisternas svar på alla frågor.

Men sanningen är givetvis att SD skiter fullständigt i om äldreomsorgen utarmas genom skattesänkningar eller om riskkapitalbolag som Carema tjänar miljarder på att mormor ligger med bajs upp till armhålan. Sånt är inget problem för SD eftersom det enda intresse man egentligen har är att stoppa invandringen. Med det målet för ögonen så spelar det ingen roll hur mormor har det på äldreboendet.

För välfärden utarmas knappast av invandringen utan på grund av bland annat de enorma skattesänkningar på 100 miljarder om året som högerregeringen genomfört och som främst har gynnat överklassen. För att inte tala om att välfärden utarmas av riskkapitalbolag som Carema. Dubbelt så mycket som SD påstår att invandringen kostar varje år går direkt ner i fickorna hos privata bolag inom välfärden. Och allt detta applåderas ivrigt av SD.

Mormor på äldreboendet - henne skiter SD fullkomligt i!
 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...