18 oktober 2011

Utvisningen av Ganna - symptom på en sjuk politik!

här ser symptomen ut en sjuk politik! Stoppa utvisningen av Ganna! Stoppa den sjuka politiken!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Absolut. I ett Sverigedemokratiskt Sverige skulle hon få stanna! Istället får mördare och våldtäktsmän stanna... Och ditt parti stödjer det.

Kaj Raving sa...

I ett Sverigedemokratiskt samhälle skulle nästan ingen få komma hit öht, oavsett behov eller omständigheter...

Anonym sa...

Med SD:s invandringspolitik hade kvinnan garanterat fått stanna då hon har klart övervägande koppling till Sverige idag. Det du skriver är bara billiga och usla försök att plocka politiska poäng och smutskasta med hjälp av en svårt sjuk äldre kvinna. Det säger väl mest om dig?

Därtill är det ganska talande att man i partiet du stödjer låter kriminella som våldtagit och mördat få stanna medan man utvisar en svårt sjuk äldre kvinna. Man kan inte ge allt till alla och Sverige tar redan emot enormt många människor per år, när du vurmar för våldtäktsmän så är det inte konstigt att den här äldre kvinnan inte får plats. Låt rätt personer stanna så ska du se att det blir bättre för dom som verkligen har skäl att vara här och uppskattar det bättre än att exempelvis våldta svenska kvinnor av rasistiska skäl. Såna människor vill inte jag ha i mitt land, du vill uppenbarligen det på den här äldre kvinnans bekostnad.

Det är inte svårt sjuka äldre kvinnor som är Sveriges invandrings och integrations/assimileringsproblem, det är helt andra faktorer som är våra invandringsproblem, som ghettofieringen, det allt för stora antalet osv. Det är till näst intill uteslutande del unga invandrarkillar som orsakar problemen på gator och torg, inte äldre kvinnor. Därtill är det ansvariga politikers fel att vi tagit emot fler än vi klarat av och att det skapats ghetton där många människor, både svenskar och invandrare, ofta far väldigt illa i fattigdom, utanförskap och sociala problem som uppkommer i ens bakgrund, nuvarande förutsättningar och bristande framtidsutsikter.

Tro mig, jag vet, för jag lever och har alltid levt i det jag beskriver. Var lever du Kaj? I Nybro, invandringens metropol? Flytta till Rinkeby, norra Botkyrka eller Rosengård om du vill ha någon trovärdighet. Jag bor i ett sånt område och har sett verkligheten och jag är MINST SAGT OERHÖRT kritisk ska du veta!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Sverige har en migrationspolitik som är internationellt sett mycket generös, Har jämfört med t ex Australien som är betydligt tuffare och som inte släpper in någon som anses för gammal. Hur har denna kvinna som tydligen inte har asylskäl över huvud taget kommit in och varför ska svenska folket behöva skambeläggas för att vi inte ska belastas med hennes kostnader för åldringsvård? Det finns många ömmande fall att tycka synd om och jag jar slutat att vilja vara generös mot alla.Vi har egna problem och gamlingar att ta hand om. Vi behöver inte utöka detta med denna kvinnas vårdbehov.

Kaj Raving sa...

Anonym 14.24: Talande är att du ljuger och påstår att vänsterpartiet (som är det parti jag stöder om du lyckats missa det) vill utvisa en sjuk äldre kvinna.

Och du gör det dessutom i en kommentar till ett inlägg där jag, som representerar sagda parti, uttryckligen säger att hon borde få stanna... Hur intelligensbefriat är inte det på en skala?

Sen toppar du det dessutom med det vanliga rasistiska jävla dravlet och lögnerna. Det kan du spara till Flashback eller nåt. Min blogg är inget klotterplank för diverse rasister så såna inlägg kommer att tas bort.

Kaj Raving sa...

Anonym 14.35: Se ovan, rasistiskt skitsnack (som dessutom inte har med ämnet att göra) tas bort.

Kaj Raving sa...

Anonym 15.06: Så människors värde är bara någonting som kan räknas i pengar? Fräscht ställningstagande, men ett inte helt ovanligt ställningstagande från högern, särskilt inte när den dessutom är rasistisk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...