23 september 2011

Exit Maud och Ölands djurpark som drömarbetsplats

Jaha, så var det då exit Maud då. Jag kan inte säga att jag kommer att sakna henne, även om hon måste ha varit oppositionens effektivaste valarbetare med sin mångfald av uttalanden...

Men man måste erkänna att hon förändrat bilden av centern. Partiet har under hennes ledning gått från att vara ett mitten-folkrörelseparti till att bilda en högerregerings yttersta höger med stureplan-brats som kärntrupp. Och den utvecklingen lär säkerligen fortsätta nu när Annie Lööf, vars idol är diktator-kramaren och fackföreningskrossaren Margeret Thatcher, tar över.
"CUF tror att du vet hur mycket du vill jobba, vilken lön du bör ha och hur mycket semester du vill ta ut. Det är bara du, tillsammans med din arbetsgivare, som ska bestämma över din anställning." För CUF finns inga skitjobb!
Får Annie Lööf bara tillräckligt med inflytande så får vi garanterat se fler drömarbetsplatser á la CUF. Arbetsplatser av Ölands djurparks kaliber (dit jag för övrigt vägrat åka under många år, det är inte första gången jag hör liknande uppgifter), med härliga flexibilitet hos personalen där de får möjlighet att göra upp om sina arbetsförhållanden utan att facket lägger sig i och ställer till med reglerad arbetstid, avtalsenliga löner och annat elände.

Bloggat: Homo Politicus, Joakim Hörsing, Lasses blogg, Martin Moberg, Annarkia,

Media: AB1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Ex1, 2, 3Bar1, 2, 3, 4, 5, 6,
Politometern och intressant kan du läsa även andras åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...