07 augusti 2011

Bli medlem i Vänsterpartiet!

Tycker du att det är bra att barnfattigdomen i Sverige ökar eller att klyftorna mellen de som tjänar mest och de som tjänar minst är de största i modern tid i Sverige? Eller att rasismen breder ut sig i Sverige samtidigt som vi har ett rasistiskt parti i Sveriges riksdag? Eller att inkomstsklyftorna mellan män och kvinnor nu ökar efter en lång nedgång? Eller att miljöfrågorna nedprioriteras och alltmer ses som något som vi ska lösa individuellt? Eller att våra gemensamma tillgångar reas ut samtidigt som välfärden dräneras? Listan kan göras lång över vad högerpolitiken leder till.

Låter det inget vidare... ? Då är det kanske dags att göra något åt det? Ett bra steg är då att bli medlem i Vänsterpartiet. Som medlem i Vänsterpartiet har du möjlighet att göra din röst hörd och påverka utformningen av vår politik. Och tillsammans har vi faktiskt möjlighet att förändra!
 Som medlem blir du inbjuden till alla våra aktiviteter och arrangemang, men du bestämmer själv hur aktiv du vill vara. Vissa ägnar mycket av sin tid åt politiken. Vissa är aktiva ibland, kanske är med på medlemsmötena eller när det händer något särskilt. Åter andra väljer att bara var med för att stödja partiet. Det är givetvis okej vilket som, alla behövs i kampen för ett rättvisare Sverige. Oavsett vilket så är det enkelt att bli medlem, följ bara länken här.

Vill bli medlem och delta i vår verksamhet och på våra medlemsmöten i Nybro så kan du mejla mig på kaj.raving@vansterpartiet eller lämna en kommentar här på bloggen. Eller varför inte passa på att ta det direkt när vi drar igång höstens verksamhet med ett öppet möte vid Gula Grillen i Kungshall torsdagen 18 augusti kl.18.00? Gratis korv och underhållning bjuds det på och dessutom bjuder vi på tal av Rossana Dinamarca, partiets vice ordförande och talesperson i skolfrågor, som också kommer att delta.

Så passa på att starta hösten med en ny vana - bli medlem i Vänsterpartiet och bidra till att göra världen lite mer rättvis!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...