21 juni 2011

"Det finns en aggressiv hållning mot Fas 3"

 "Se Fas 3 som den tillgång den är", det menar Gunborg Morén på Röda Korset i Hedemora:
- Det finns en aggressiv hållning mot Fas 3 på många håll i samhället. Både bland medborgarna och bland vissa politiker, konstaterar Gunborg och menar att det ä dags att omvärdera den negativa synen.
Att Gunborg Morén som den moderat hon nu är drar en lans för rätten att utnyttja arbetslösa männsikor för oavlönat tvångsarbete är väl inte så märkligt. Men hur snyggt är det att använda Röda korset som fasad?

Nä du Gunborg, Fas 3 är i praktiken inget annat än en modern form av slaveri, i grunden förkastligt, som du och dina partikamrater har infört. Och det kan du ge dig på att det finns "en aggressiv hållning" mot!

Tro fan att regeringen måste lägga mångmiljonbelopp på reklam för att göra den politiken begriplig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, får jag be dig korrigera namnet? Hon heter Morén i efternamn...

Kaj Raving sa...

Fixat! Tack för upplysningen.

kråka sa...

Jag har full förståelse för Gunborg, det måste jag säga. Fint att hon jobbar med välgörenhet, det brukar ju moderater göra. För då kan de välja vilka de ska hjälpa - man vill ju inte välja att hjälpa kreti och pleti med hjälp av den förhatliga och icketransparenta inkomstskatten?

Som sagt, full förståelse har jag. Fas 3 är ju superkul om man har rätta inställningen, och så bör man vara arbetsgivare förstås. En hel massa urbillig arbetskraft, jag menar som så att slaveriet är väldigt underskattat nu för tiden!

Tack Gunborg för att du försöker göra fas 3 till något trivsamt! Nu får det vara slut på alla kommunistiska gnällspikar som vill ha riktiga jobb och skäligt betalt!

Kaj Raving sa...

Jag tror att Gunvor och hennes gelikar hade förväntat sig lite mer tacksamhet, tummade kepsar i handen och djupa nigningar... lite mer underdånighet mot öveheten helt enkelt, som på den gamla goda tiden för hundra år sen när man kunde göra processen kort med "kommunistiska gnällspikar som vill ha riktiga jobb och skäligt betalt".

Det är bra att du gör vad du kan för att baättra på situationen Kråka =).

narran sa...

Det som nästan gör mig mest upprörd när det gäller fas 3 är at torgansiationer som officellt ska slåss för människovärdet utnyttjar arbetslösa som gratis arbetskraft, med det menar jag röda korset, frälsningsarmen, erikshjälpen och svenska kyrkan. I bland undrar man verkligen om ledningen i dessa organisationer har alla hästar hemma eftersom att de förstör sina organisationers rykte genom att utnyttja fas3. domen i historieböckerna kommer att bli hård.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...