16 maj 2011

Årets upplaga av Vegomässan i Malmö på gång


Vegomässan är Nordens största vegoarrangemang och anordnas av Djurrättsalliansen. Djurrättsalliansen är en ideell organisation som drivs av eldsjälar vars engagemang för djuren och vegofrågor för dem samman. Vegomässan, som nu är tillbaka för tredje gången den 4:e juni kl. 10-18, är en vegetarisk matmässa och en sommarfest i Amiralen vid Folkets Park i Malmö för alla som gillar mat och framtiden .

Här bjuds på provsmakningar, intensiva smakupplevelser och intressanta föreläsningar med bl.a. Pelle Strindlund som skrivit den suveräna boken Jordens Herrar. Dessutom blir det ett föredrag speciellt inriktat till skolbespisningspersonal som vill lära sig laga vego. På programmet står också en mäktig vegansk foodcourt, cook-a-long med kändiskockar som Riku Koponen från Fenomen (Kanal5), prisutdelning för årets vegogärning och liveuppträdanden med b.la Emil Jensen.

Alla är hjärtligt välkomna - oavsett om du är vegan, hälsointresserad, en orolig förälder, miljöengagerad eller allmänt hungrig och nyfiken.

Vegomässan – Originalet
Malmö folkets park, Amiralen
4:e juni 2011 10:00 – 18:00
Inträde 40 kronor

Vegomässan på Facebook
Vegomässan på Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...