30 april 2011

Demonstrera med Vänsterpartiet i Nybro

I tider när den borgerliga regeringen systematiskt monterar ner välfärden för att berika överklassen är det viktigare än någonsin att visa att också finns ett motstånd och ett alternativ till nedskärningspolitiken. Så slut upp och protestera mot regeringens omänskliga politik imorgon när det är hela arbetarrörelsens stora högtidsdag, Första maj.

Vi kommer att högtidlighålla dagen i Nybro med en demonstration med Vänsterpartiet och Ung Vänster. Tillsammans med tusentals människor runt om i landet kommer vi att demonstrera för rättvisa och jämlikhet och mot nedskärningar och ökade klyftor under parollen Allas rätt till välfärd!

Vi samlas på torget kl 13 och tar oss via Kungshall till Mejeriet. På Mejeriet blir det fika och tal av, förutom undertecknad, även landstingsrådet Linda Fleetwood och Ung Vänsters Robin Sörbom. Robin Sörbom kommer sedan också att spela lite musik. Tidsschemat ser ut enligt följande:

13.00 samling på torget
13.30 avmarsch tillsammans med Nybro Musikkår. Via Kungshall blir det sedan slutstationen Mejeriet
14.30 samling på Mejeriet

På kvällen blir det vid vackert väder grillning vid Gula grillen i Kungshall kl 18.00. Vid sämre väder träffas vi i partilokalen istället.

Slut upp!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...