03 februari 2011

Maudan - regeringens trotsiga hundvalp

Att det är moderaterna som styrt regeringen med de övriga partierna som dörrmatta att skrapa av skiten på kan knappast ha undgått någon. Både centerpartiet och kristdemokraterna har offentligt ynkat och gnällt om det förut.

Tidigare har ju Maudan fått krypa till korset när hon försökt ta mer plats, men likt en trotsig hundvalp försöker hon ändå igen när hon på DN debatt nu förklarar att centerpartiet är trött på att agera dörrmatta. Nu ska det bli ändring på det och centern presenterar därmed... *trumvirvel*... ett eget förslag!

Eller nåja. Att elmarknaden ska återregleras på olika sätt är knappast vare sig nytt eller eget. Ska man vara petig så är det ett ovanligt luddigt förslag också, som i princip inte säger någonting annat än att Maud är trött på den berättigade kritiken från arga elkonsumenter.

Men som med alla rollsökande hundvalpar så måste utvecklingen få ta lite tid och då händer det att valpen nafsar husse i armen. Men med en fast hand så kan nog Reinfeldt tukta även ostyriga centervalpar till att bli en lojala Golden Retrivers som lydigt hämtar tofflorna när husse säger till.
Centervalpar?
Nytt från Industribloggarna: Göran och Leine

Media: AB1, 2, 3, Ex1, 2, SvD,
Från Konfliktportalen.se: Röda Lund skriver The revolution will be googalized, Kaj Raving skriver Ökande barnfattigdom, fas3-slaveri, underkänd arbetsmarknadspolitik – en vanlig dag i högersverige, allaljuger skriver Bang your head, Bo Myre skriver Våldsamma konfrontationer i Kairo, Jöran Fagerlund skriver Improviserade audiovisuella hjälpmedel vid miljöföredrag på grundcirkel för nya partimedlemmar, Mathias skriver Den stundande gemenskapen – Del 3
För mer vänsterbloggar besök www.konfliktportalen.se.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...