05 februari 2011

”Det blir fel ibland”

Är det meningen att sjuka människor ska behöva bo på gatan? det undrar Mattias Pettersson, ett av alla de tiotusentals "enskilda fall" som drabbats av högerregeringens utförsäkringslinje.

Vad är då socialförsäkringsminister Ulf Kristerssons (M) svar på den tragedi som pågått i snart tre år med alla de problem som drabbat människor som Mattias. Jo han konstaterar att det är "bekymmersamt" (kan vara årets understatement som redan är avklarat) och att man "tittar på det".

Mattias och alla andra i hans sits är säkert redan medvetna om att läget är "bekymmersamt", men socialförsäkringsministern har inga lösningar och inga svar att ge dem annat än att "det blir fel ibland"! Utslagningen kommer alltså att fortsätta.

Är det meningen att sjuka människor ska behöva bo på gatan? undrar Mattias Pettersson. Svaret tycks vara - JA!


 Bloggat: Ett hjärta RÖTT, Martin Moberg,

Media: AB1, 2, 3, 4, 5, DN1, LO-tidningen1, 2, SvD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

MDAM sa...

Ja som jag ser det är det så här det blir när alla makthavare och många människor blir manipulerade på ett otroligt briljant sätt...i sidan 112 i Reinfeldts bok står det " ”vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras”
Han följer sitt bokmanus och iscensätter allt...som jag ser det är det enbart att läsa boken så vet du och vi vad som komma skall eller hur?

Kaj Raving sa...

Precis, utvecklingen följer manuset...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...