31 januari 2011

Unket gammalt högerparti angriper unket gammalt högerparti

När kristdemokraternas nya partisekreterare Acko Ankarberg Johansson även hon nu angriper allians"kamraterna" i (m), så är hon inte rädd för att slå in öppna dörrar. Vidöppna sådana:
- Jag ska vara ärlig och säga att det i praktiken kanske inte är så stor skillnad mellan Bo Lundgrens sänkta skatter och Anders Borgs jobbskatteavdrag. Man har bara bytt skepnad på något vis, säger hon till Expressen.
- Bo Lundgrens svar var väldigt ofta "sänk skatten". I dag är jobbskatteavdraget fortfarande svaret på ganska många frågor för Moderaterna, fortsätter Acko Ankarberg Johansson.
Att "nya" moderaterna är samma gamla unkna högerparti som alltid kan knappast vara en ny insikt för någon som på nåt sätt följt utvecklingen i Sverige under de senaste fyra åren. Lika lite som att kristdemokraterna skulle vara något annat än ett unket gammalt högerparti även det. Om än kryddat med lite gammal unken moralkonservatism och med företrädare från den kristna högern som poängterar att de valts "på en tydlig kristen grund".

Bloggat: Alliansfritt, Annarkia, The Campaign Dossier,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...