13 oktober 2010

Ytterligare minkplågeri avslöjat

Stefan Andersson är i rampljuset igen, den här gången har han ljugit för djurskyddsinspektörerna om att det inte fanns minkar i ett före detta grisstall där det i själva verket fanns minst 1 000 djur, utan ljus och ventilation.

Stefan Andersson är  Sveriges största minkfarmare, som avslöjades i TV-nyheterna för drygt två månader sen när Djurrättsalliansen hade filmat hans verksamhet. Han är inte bara den störste uppfödaren i landet, han är också styrelseledamot för Sveriges pälsdjursuppfödares riksförbund.Bland de första åtgärderna som högerregeringen vidtog när man kom till makten 2006 var att man rev upp beslutet om ett pälsdjursstopp som de Rödgröna hade infört. Dessutom lade man ned Djurskyddsmyndigheten. En unik myndighet för djuren, med ett samlat ansvar för att djuren skulle få det bättre.

Det är knappast långsökt att tro att Stefan Andersson och hans kumpaner hade ett stort inflytande över de besluten.


Media: Svd1, 2, DN1, 2, Ex,
Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Elmarknaden – konsekvenser av privatisering och avreglering, L. O. K. Ejnermark skriver Hur man skålar socialistiskt, Hans Norebrink skriver Krympande arbetarklass ger borgerliga valsegrar?, Johan Frick skriver SVT och Luuk en gång för alla, loaderrorready skriver Det finns ett samband
För mer vänsterbloggar besök www.konfliktportalen.se.
Politometern och intressant kan du läsa även andras åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...