19 september 2010

Rösta för välfärd!

Idag är sista chansen att rösta för ett bättre och mer solidariskt Sverige. Missa den inte, utan gå och rösta om du inte redan gjort det, och se till så att familj, vänner och bekanta gör detsamma. Det är ju på valdagen det avgörs, oavsett vad opinionssiffrorna säger, så gå och rösta idag om du inte redan gjort det!

Rösta på Vänsterpartiet, eller om du inte kan det, rösta på Socialdemokraterna eller Miljöpartiet. Rösta för jobb, välfärd, jämställdhet och klimat. Rösta för att vi ska slippa fyra år till med en omänsklig sjukförsäkring, nedskärningar och privatiseringar av vår välfärd.

OBS: I vallokalen behöver du inte röstkortet. Vet du inte vilken vallokal du tillhör kan du ringa 020-825 825.*(Är du på annan ort på valdagen? Det finns 870 röstningslokaler för förtidsröstning som är öppna på ...valdagen, minst en i varje kommun. För att förtidsrösta måste du ha ett röstkort. Om du inte har ett kan ...du ringa 020-825 825, hämta ett på kommunen eller ev. få utskrivet på plats i röstningslokalen)

Om du förtidsröstat men vill ändra dig är det bara att gå till vallokalen och lägga en ny röst, så ogillas den förra.

Ta med era vänner, familj och grannar och gå och rösta. Det är idag det gäller, imorgon är det försent!Bloggat: Svensson, Linda, Nicke, Andersson, Jens, Alltid rött, Ett hjärta RÖTT,

Media: AB1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, DN1, 2, 3, SvD1, 2, Ex1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,


Politometern och intressant kan du läsa även andras åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

vänstervegan sa...

Tydligen fanns det viktigare ting att rösta för än jobb, välfärd, klimat och jämställdhet :/ Helt oförståeligt..

Kaj Raving sa...

Och nu har vi fyra mörka år framför oss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...