14 september 2010

Kampanj för en värdig sjukförsäkring

Emil Broberg har med anledning av att Corren rapporterade om "Maria" som är obotligt sjuk i cancer och som försäkringskassan hänvisar till arbete, försökt få igång en liten SMS-kampanj för en värdig sjukförsäkring. Då det inte finns någon möjlighet för Maria att arbete på grund av sin sjukdom tvingas hon nu leva på socialbidrag.

Maria tillhör liksom alla andra sjuka och arbetslösa regeringens bondeoffer för att kunna genomföra sina skattesänkningar. Med fortsatt högerstyre väntar inga förbättringar för Maria och hennes olyckssystrar och bröder utan enbart fortsatta skattesänkningar på välfärdens bekostnad. Det är inte värdigt ett land som Sverige och vi behöver en ny rödgrön regering som har lovat att rätta till den förda politiken.

Vill du hjälpa till att skapa ett Sverige som håller ihop och ingen lämnas utanför så kopiera texten nedan till ett SMS och skicka den till alla du känner.
Maria är döende i cancer. Borgarnas politik har ställt henne utan sjukförsäkring och inkomst. Det är inte värdigt. Rösta för en rödgrön regering. Skicka vidare!
Här kan du läsa ett pressmeddelandet från nätverket Resurs om hur Kristdemokraternas väljare grundluras


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...