01 juni 2010

Mäktig demonstration mot Israeliska terrordåd

Gårdagens demonstration i Stockholm, där jag tillsammans med många tusen till samlades på Sergels torg i Stockholm med bara några timmars varsel, var en mäktig sammankomst. En rad talare hade kommit, bland annat Lars Ohly, och samtliga var överens om att det nu fick vara nog och att det var dags att gå från ord till handling och sluta tillåta Israel att ha egna regler inom folkrätten.

Bojkotta Israel och upphäv handelsavtalet mellan EU och Israel!

Moderaterna tycks inte vara intresserade av att ta avstånd från Wykmans hyllande av Israels övergrepp.

Bloggat: Björnbrum, Linda, Jinge, Svensson, Fagerlund, Micke, Betongsocialist, Ida Legnemark, Olsson,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

så du är verkligen ovetande till att 14000 raketer sköts in på några år från skolgårdar emot israeliska civila, däribland muslimer med?? det finns en anledning varför det finns sanktioner och varför israel kollar vad som förs in i gaza.. http://www.youtube.com/watch?v=Vtt8V25lGmc&feature=BFa&list=PL9A4BC1CD595CB84E&index=24 sluta stödja dina egna bödlar människa

Kaj Raving sa...

Är du verkligen ovetande av ockuperar Gaza (mfl områden) och med hjälp av flyg, pansar och annat mördar tusentals civila, inklusive barn, där? Att man dessutom systematiskt förstör infrastruktur, byggnader, hindrar tillgång till vatten mm mm. Till på råga på det så utför man alltså dessutom rena piratdåd på internationellt vatten för att hindra att det man raserat i ett krigsrättsligt förkastligt angrepp byggs upp igen.

Skäms att stödja sådana mördare!

Kaj Raving sa...

För övrigt så kan du sluta dumpa länkar från den Israeliska propagandaapparaten. Jag har sett i stort sett identiska filmer om Israel också, för att inte tala om olika miliser i USA.

Anonym sa...

Jag har erfarenhet om israeliska handlingar. Tro mig om vänsterpartiet kommer stödja Israel i framtiden kommer de att vinna valet. Israeliska lobbyn har alltid varit den starkaste i hela världen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...