15 februari 2010

Bra möte och ett gott skratt

Var ikväll på ett öppet möte i Folkets hus i Emmaboda. De båda vänsterpartistiska riksdagsledamötena LiseLotte Olsson och Torbjörn Björlund var på plats för att tala om främst sjukförsäkringen.

Trots att tekniken strulade så att vi inte kunde se filmen Det är inte okey så blev det bra samtal kring det sjuka system som regeringen har skapat för att straffa de som har oturen att bli sjuka i högerns kalla Sverige.

Dagens skratt stod ändå en moderat, Eva Bengtsson Skogsberg (M), numera boende i Nybro, för. Hon kände sig uppenbarligen så skraj för att vänsterpartisterna skulle komma till Emmaboda och säga negativa saker om regeringens försämringar av sjukförsäkringen att hon kände sig tvungen att i förväg skicka ut ett pressmeddelande till tidningarna där hon försöker förekomma genom att i vanligt moderat manér påpeka att allt minsann inte var perfekt på sossarnas tid.

Pinsamt värre! Det skriker verkligen desperation på hög nivå och det är ju trevligt att det är vänsterpartiet som är målet för desperationen, det visar att vi har gjort ett bra jobb i den här frågan. Ett blogginlägg utlovas när jag får tag i pressmeddelandet.
Från Konfliktportalen.se: vsfstockholm skriver Exklusivt: intervju med Stockholms bästa Flamman-försäljare, L. O. Kristoffer Ejnermark skriver Män som hatar kvinnor – i teater och film, Anders_S skriver Göteborg – europas coolaste stad?, loaderrorready skriver Veckans Varning
För mer vänsterbloggar besök www.konfliktportalen.se.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...