23 oktober 2009

DN upprörs över miljökampanj från Naturskyddsföreningen

Tokborgerliga blaskan DN upprörs av Naturskyddsföreningens (och många andras) miljöråd om att man ska duscha kortare för att spara energi och vatten. Fast kanske handlar det snarare om att man som vanligt inte tål någonting av det som den demokratiskt valde vänsterpresidenten Hugo Chavez gör.

Den här gången är det nämligen presidentens försök att få venezuelanerna att spara vatten och energi i vattenbristens och energikrisens Venezuela genom att duscha kortare tid som upprör. Undrar om DN nu kommer att följa upp detta genom att kräva att Naturskyddsföreningen terrorstämplas? Bilden till höger kanske blir en uppmaning till brott i deras ögon?

Nej, givetvis är det inte det det handlar om, utan om att denna tokborgerliga blaska inte kan låta politiken vara hänvisad till ledarsidan utan tar tydlig politisk ställning även på nyhetsplats.

Därför får detta hemska försök att genomföra åtgärder mot klimathotet givetvis blaskan i fråga att upprört göra sitt bästa för att försöka framställa kampanjen som något negativt genom en grovt vinklad artikel med billiga och grova associationsförsök, vilket LOKE redovisar för i ett utmärkt inlägg.

Kan bara konstatera att DN återigen har lyckats med ett journalistiskt bottennapp och visat upp sin mest patetiska sida.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Återigen medlem av bloggpanelen för Stora Bloggpriset, Jinge skriver Den nya- och gamla fascismen, martin skriver Framtidens vänsterskribenter, andread0ria skriver Nick Griffin talar klarspråk

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

William sa...

Tokborgerliga. Hahaha!

Anonym sa...

DN är en skräptidning som inte går att på allvar. Jag uppmanar alla att maila journalisten i fråga. Skandalöst vidrig artikel.

Jan sa...

Bara en stilla undran.

Nej, givetvis är det inte det det handlar om, utan om att denna tokborgerliga blaska ville väl spinna vidare på denna artikeln se nedan.

Länk:- [http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/tayside_and_central/8317952.stm]. Fast det är ju en hel del skillnad på att vilja sjunga och vara glad, och att vilja spara på saker och ting för miljöns skull. Plus att få folk att spara istället för att slösa på naturens resurser och dessutom kunna spara pengar. Den länken handlar ju om en som vill sjunga och skulle få så kallade (BÖTER) om hon inte upphörde med det genast. Men till slut förstod visst dessa sk (IDIOTER) som ville att hon skulle betala för det att dom då var tvungna att tejpa igen hennes mun om så skulle ske, enligt vad hon själv sa. Och hade man gjort det så hade hon ju inte fått någon luft att andas och kanske dött av (SYREBRIST.) Så när dom sansat sig och tänkt över saken sände dom lite blommor och ett brev till henne som plåster på såret istället.
JL.2009.10.23

Anonym sa...

Och du ser alltså själv inget konstigt i att det råder vattenbrist och elförsörjningsproblem i ett land som Venezuela, med gott om både färskvatten och olja?

Dessutom framstår Chavez tilltag som rent nonsens iallafall, med tanke på att bensinen i landet är så subventionerad att en liter kostar så lite som 50 öre.

Lasse Strömberg sa...

Tja, DN retar tydligen upp sig på HUR budskapet om att spara vatten och energi framförs.
Det är inget att bry sig om. Lämpligt är att undvika DN om man också vill undvika magsår.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...