19 augusti 2009

Borgarna och jämställdheten - en omöjlig kombination

Inkomstskillnaden mellan kvinnor och män har ökat med 12800 kr per år under borgarnas regeringstid. Den borgerliga regimen har även lett till att cirka 161 000 fler kvinnor är fattiga nu än för tre år sedan, det rapporterar Kommunalarbetaren.
Vi kan redan nu se konsekvenserna av regeringens högerpolitik. Siffrorna talar sitt tydliga språk, regeringen har tagit ett stort steg bakåt när det gäller både jämställdhet och jämlikhet.
Borgare och jämställdhet är helt enkelt en omöjlig kombination!Tidigare: Allians för ökade klyftor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Andra åklagare inte alls överens med Rolf Hillegren, Kristoffer Ejnermark skriver Dicken rövslickar, Jinge skriver Israels handel och vandel, andread0ria skriver Svensk diplomat smörar för högerextremister

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

josé sa...

högern kan inte göra något rätt! JAG skulle vilja jättegärna hjälpa till att förändra och rädda välfärdstaten sverige, men jag är invandrare och kan inte rösta. :0(

Anonym sa...

Detta är en mycket märklig artikel. Var ligger dina bevis för denna kausalkedja? Det kan ju minst lika gärna bero på att fler kvinnor av en ren slump börjat jobba på lågavlönade jobb.Så går det när man släpper in sociologin i poltiken, hujedamig.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...