06 oktober 2008

Tokfan Fred Phelps i farten igen

Ärkehomofoben Fred Phelps och hans sekt Westboro Baptist Church har varit i farten igen rapporterar QX. Den här gången gläds de åt skolskjutningen i finska Kauhajoki eftersom, vad annars, "Gud hatar Finland". Katastrofer som den i Kauhajoki är enligt dessa dårar guds straff eftersom man tillåter homosexualitet, aborter osv. Sedan tidigare så hatar ju gud även Sverige (och världen) av samma anledning.

Sekten hotar nu med att delta vid begravningen av offren från skolskjutningen, liksom man har gjort vid begravningar efter liknande massakrer i USA och tackat gud för att han straffar människorna för att man tillåter homosexualitet. De har även deltagit vid begravingar av soldater som dött i
Irak eller Afghanistan, vilket man även dömts att betala skadestånd för. Det tycks ju dock inte som om det har har hindrat sekten, utan de fortsätter att sprida sitt hatbudskap.


Visserligen är jag en fridens man som inte tror att våld är en bra lösning i särskilt många, om alls några, sammanhang. Ändå är det inte utan att jag någonstans djupt inom mig hoppas på att nästa gång pastor Phelps och hans anhang visar sig vid en begravning så blir det de som drabbas av "Guds straff".

-----------------------------------------------------------

Lästips: Alliansfritt och Ett hjärta rött om att klyftorna ökar, Queen of light om porr, Trotten om svenska soldater i Afghanistan och Alliansupproret om sossarna och Lissabonfördraget.

Förhoppningsvis fann du detta intressant och vill läsa mer om: , , , , , ,

3 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Den där snubben och hans släkt (det är några hundra pers vad jag förstår, alltså en mini-grupp) har skapat rubriker i USA genom just vad som förekommer på bilden du visar. Antagligen är det i samband med begravningen av någon US-amerikan som dött i Irak eller Afghanistan, och naturligtvis blir de anhöriga oerhört upprörda. Budskapet att "Gud hatar USA" torde också vara störande för alla tokpatrioter. Har för mig att domstolar har utfärdat order till sekten att hålla sig borta från begravningar. Men då är det väl bara att snickra till ett nytt plakat med texten "GOD hates judges".

Kaj Raving sa...

Riktigt trevliga små familjesammankomster de håller i så fall...

Jinge sa...

Jag tror att gud hatar Phelps...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...