03 september 2008

Ny vego-mässa på G


Nu är det dags för vego-mässa igen, denna gång i Stockholm. Efter att ha varit på de båda tidigare, så måste jag dessvärre konstatera att jag inte har möjlighet att vara på plats den här gången. Men med tanke på att det tycks vara ett arrangemang som bara blir bättre så lär det väl vara årets missa-inte, som jag missar :(

NÄSTA VEGOMÄSSA ÄGER RUM DEN 13/9 2008

Vegomässan 2008 är Nordens största vegetariska matmässa och en sensommarfest för alla som gillar mat och framtiden. Här bjuds på provsmakningar, intensiva smakupplevelser och möjlighet att se kockarna trolla fram nya rätter på scen. Här kan du ställa alla frågor du någonsin haft om kryddor, aubergine eller hur man bäst bygger muskler på sojaprotein. Här får du äta dig mätt femton gånger om. Det är en matfrossa som inspirerar, ett tillfälle att diskutera och att testa den nyaste veganska glassen. Det är också ett tillfälle att höra Future food prata om laboratoriekött, att lyssna på musik och att bläddra i kokböcker medan du avnjuter kökets Vegotallrik De Luxe.

På Vegomässan 2008 blandas vackra bakelser, ekologiska höstgrönsaker och heta chiliburgare med allvaret kring en av vår tids största frågor: att vi har en livsmedelsindustri som bygger på massdöd. Och att ätandet av djurprodukter bidrar mer till växthuseffekten än alla flygplan och bilar tillsammans. En hållbar värld är en värld med vegetariskt - vego är den bättre framtiden! Kom och pröva hur enkelt och gott det är.

När: 13 september 2008, kl. 10-18.

Var: Enskilda Galleriet, Kronobergsgatan 37, t-bana Fridhemsplan, Stockholm.

Inträde: 40 kr.

Vem: Alla är välkomna!

-------------------------------------------------------

Förhoppningsvis fann du detta intressant och vill läsa mer om: , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...