24 mars 2008

Gråsosse - bittersosse?

Omsorgen i Nybro har varit en aktuell fråga länge och omsorgsnämnden har fungerat dåligt sedan valet. Det samarbete som vänsterpartiet och socialdemokraterna har kommit överens om har inte fungerat alls i den nämnden.

Nu har i alla fall nämndens ordförande Hans Dahlström fått sparken, förlåt "valt att avgå" var det ja, från sitt uppdrag och omsorgsnämnden kan kanske få möjlighet att börja fungera igen.

Men den som nu tror att Hans skulle vara bitter över att ha blivit sparkad tar helt fel. Att han hoppade in var ju bara en nödlösning, dessutom så är ju allting någon annans fel. Närmare bestämt så är det en "klåpare" till journalist från en lokal "blaska" och inte minst "en representant för ett opportunistiskt minoritetsparti" som ligger bakom allt.

Bitter? Näh...

För den som undrar vilka klåparen och representanten för det "opportunistiska minoritetspartiet" är så har den senare outat sig här.

Som vanligt rekommenderar jag en titt i bloggrullen här till vänster. Varför inte kika in till Alliansfritt Sverige, Feministisk vänstertjej, Petter Partikulär, Ett hjärta RÖTT, eller någon av de andra bloggarna i listan. Alla är de läsvärda.

Förhoppningsvis fann du detta intressant och vill läsa mer om , , , ,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...