21 december 2007

Tidig julklapp!

Som en för tidig julklapp från undersökningsföretaget Sentio Research kommer den senaste opinionsundersökningen med besked om att regeringens fria fall i opinionen fortsätter. I första hand så är det ju moderaternas siffror som fortsätter att dala och hamnar på en ny bottennotering, men även två utav stödpartierna, folkpartiet och centern tappar i undersökningen.

Folkpartisterna är förlorare på mer än ett sätt och har tappat mest i mätningen. Uppgången som partiet fick med partiledarbytet är enligt mätningen helt borta igen när partiet får 5,2 procent, jämfört med 7,6 i novembermätningen.

Anledningen till det fortsatta raset skulle ju kunna vara att de faktiskt har genomfört sin politik. En politik som ju går ut på att gynna de allra rikaste, som missgynnar de fattigaste pensionärerna och drar åt snaran för de sjuka mm, mm.

Dessvärre är det som bekant inte val idag, utan de har flera år på sig att ställa till med ännu mer elände på innan opinionen prövas på allvar. Suck!

Lästips: Fredrik om att nystartsjobben är ett misslyckande, LOKE ställer sig bakom en protest och Marlene förstår sig inte på regeringens politik.

Förhoppningsvis fann du detta intressant och vill läsa mer om , , , , ,

2 kommentarer:

Fredrik Andersson sa...

Vill inte alls vara petig men det är inte Björn som skrivit inlägget om nystartsjobben. =)

/Sveriges mest alliansfria vikarie.

Kaj Raving sa...

Äras den som äras bör!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...