21 oktober 2007

Veg-tips!

I december så kommer uppföljarensuccen som jag besökte i somras. Den här gången går det hela av stapeln i Malmö 8/12 och kommer att ha den då annalkande julen som tema.
Årets andra Vegomässa går i julens tecken - med julkakor, bakelser, frukttårtor, saffransbröd och choklad av alla möjliga slag.

På mässan finns även kockar som serverar en förstklassig vegansk jultallrik! Ta chansen och njut av alla traditionella smaker och rätter - samtidigt som du testar någonting nytt.
Programmet verkar denna gång ännu mera späckat, och kommer att utökas ytterligare innan det är klart.

Klart är i alla fall att det kommer att bli föreläsningar, provsmakning och inte minst försäljning av allt från godis från Scandi Candy till skor från Blue Turtle.
Det blir provsmakningar av den nyaste gröna maten, föredrag, näringslära och matlagning inför publik. Dessutom underhållning, musik, konstutställning och massor av djurrättsinformation.
Allt verkar bäddat för en toppenupplevelse. Så bor du i eller i närheten av Malmö, så missa inte mässan, oavsett om du är veg eller inte!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Lästipset blir inlägget till ära vegankrubbs "kyckling"recept.

Andra bloggar om: , , , , och annat intressant.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker inte du har sunda tankar är människor och djur lika mycket värda ???? jag skrev ett inlägg om det i min blogg www.michellobban.blogg.se

men jag respekterar dej för din åsikt och som människa

Kaj Raving sa...

För det första: varför skulle andra djur vara mindre värda än människor? Hur mäter man ett sådant värde?

För det andra: Djurs värde i förhållande till människor är inte den viktiga frågan. De viktiga frågorna är sådana som: har de ett värde (annat än i kronor)? kan de lida? kan de känna rädsla? osv..

Svarar man ja på någon av dessa frågor så bör man fråga sig om man vill vara en del av en verksamhet där andra kännande varelser endast ses som en produkt bland andra.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...