26 oktober 2007

Nekades politisk asyl

En grupp på omkring 25 antirasistiska aktivister från Schweiz nekades diplomatisk asyl i Sverige, skriver DN. Gruppen kallar sig Svarta fåret på grund av den rasistiska kampanj som extremhögerpartiet SVP genomförde innan valet och sökte asyl på grund av partiets framgångar i valet nyligen.

Anledningen till att de ville komma till Sverige var att de hade läst att vi skulle var ett av Europas flyktingvänligaste länder. Detta får de dock aldrig någon praktisk erfarenhet av eftersom schweizare är
fria att resa till och från Sverige utan vare sig arbets- eller uppehållstillstånd eftersom de omfattas av avtalet om fri rörlighet.
Det här kunde vara enbart en söt liten skojig historia.
Men det är det inte!

Den sätter fokus på ett land i Europas mitt som utvecklas på ett skrämmande sätt.
Den sätter fokus på den skrämmande utveckling vi ser även här i Sverige.
Den sätter fokus på att vi måste stå upp för alla människors lika värde och att vi måste stå upp emot sverigedemokraternas och andra rasistiska grupperingars politik.

Gå in på Ung Vänsters kampanj Stoppa Rasismen.
----------------------------------------------------------
Intisbloggen om den slopade fria entrén till de statliga museerna.

Andra bloggar om: , , , , , , , och annat intressant.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ung vänster vill inget hellre än att få mer gratis valboskap, och missnöjda människor som kan ge dem deras "revolution". Att Sverige sedan skulle förvandlas till en islamistisk stat är visst helt irrelevant.

Illwill sa...

"Den sätter fokus på ett land i Europas mitt som utvecklas på ett skrämmande sätt.
Den sätter fokus på den skrämmande utveckling vi ser även här i Sverige."

Jag håller fullständigt med om detta, även om din slutsats är fullständigt befängd.

Det visar att även om det finns en minoritet väldigt synliga landsförrädare (ofta politiker) så har vi ändå en möjlighet att ändra våra länders utveckling och återgå till ett rättsamhälle där gruppvåldtäkter och dylikt inte är en del av vardagen.

Schweiz har samma problem som Sverige (och resten av västvärlden med undantag för Finland) har. Att s.k högerextrema (som egentligen är vänsterextrema) krafter får mer makt är bara logiskt då folk till slut blir tvingade att se vad som händer i samhället.

Svensk media censurerar alla nyheter så det svenska folket inte få någon som helst information om det negativa invandrare gör i samhället men stad för stad så börjar t.o.m svenskarna förstå att media ljuger. Det är en sak att läsa att vi har världens mest välutbildade städare och det är jättesynd om dem, och en helt annan sak att se vad som verkligen händer när ens egen stad blir invaderad.

Vänsterpartiet Kommunisterna och deras sjuka syn på människor borde ha försvunnit efter vad historien visat oss, men uppenbarligen lever dessa självhatare och frodas än idag. Det politiskt korrekta styr över logik och sanning, det politiskt korrekta säljer ut vårt land, våldtar våra döttrar och rånar/mördar våra söner.

Just ja, men det är så det ska vara. Jag känner mig så berikad. Vårt land har ju blivit så mycket bättre efter massinvandringen började, håller inte alla med?

Anonym sa...

Till "Illwill "

De höger extrema är just det höger och inte vänster

Ledaren för partiet i Schweiz är en marknadsliberal och långt till höger men såklart då är till höger och vill inte erkänna dina egna

Partiet har en marknadsliberal agenda och utöver det har man också anti utlänning agenda

De som röster på dem är höger de som är med i partiet är höger och de för en höger politik men jag har ju märkt hur personer som du försöker kalla sina egna extremister för vänster när egentligen de är så långt till höger man kan komma de är precis som du fast yngre

pete sa...

Visar bara att resten av europa fatt upp ogonen for problemen med for stor invandring - vilket de senaste undersokningarna runt om i Europa visat.
Idiotiska svenska politiker springer fortfarande omkring med skygglappar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...