03 juni 2007

Homofobernas vidare framfart.

Nu har man kunnat läsa om att polens barnombudsman har backat om sitt tidigare uttalande kring Teletubbies.
Men inte på grund utav att uttalandet på något sätt skulle vara fel, utan för att programmet enligt en ledande sexolog inte har någon negativ psykisk inverkan på barn, vilket med andra ord betyder att programmet inte anses uppmuntra till homosexualitet.
Polens unkna homofober har alltså inte backat i sak, utan bara kommit fram till att just det här barnprogrammet inte sprider bögpropaganda.

Och bara för att visa att homofobin på allvar har krupit fram ur sina mörka gömslen så toppar ett gäng ärkehomofober nyheten med en debattartikel. Här slår man fast att det är "ett biologiskt faktum att homoäktenskap är fel".
Man slår även fast att syftet med äktenskapet är "
att säkerställa att livet förs vidare till nya generationer" och därmed basta! Jag kan riktigt höra det hela:

"Enkönade par kan inte som ett naturligt resultat av sin parningsakt framavla ett barn!"

Ja herrejösses, varför ska man över huvud taget blanda in kärlek i en relation som främst syftar till barnalstring? Det ställer ju bara till saker och ting!
Nej, tacka vet jag gamla hederliga uppgjorda resonemangsäktenskap, där föräldrarna genom ett rationellt övervägande kunde se till så att barnalstrandet ledde till något nyttigt.
Man kanske även bör ta upp Himlers gamla ideer och göra en biologisk prövning av alla som vill gifta sig, så att man får det bästa biologiska urvalet. Jag menar, ska man leva upp till det biologiska syftet eller inte?

Nåja, tvivelsutan så är det gamla unkna idéer som börjar poppa upp på ytan när man för fram äktenskapet som ett biologiskt faktum i stället för att framställa äktenskapet som den sociala företeelse det i själva verket handlar om.


Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Tomas Jonsson sa...

Herrarna Fälldin-Persson har verkligen kommit ut ur garderoben som korkade homofober.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...